ampacordef 
icono inici
clickedu logo

FORUM SOSTENIBLEReciclaje 06

El dimecres 8 de febrer es va celebrar a l’Espai Maragall de Gavà el IV Fòrum Baix Llobregat primària on es van ajuntar més de 130 alumnes i 60 mestres, representants de 34 centres de Primària de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat del Baix Llobregat (Gavà, Cornellà, Sant Boi, el Prat, l’Hospitalet de Llobregat i les Escoles Verdes del Baix Llobregat).

Les xarxes adherides a la  XESC del Baix Llobregat es van reunir per intercanviar les seves experiències, aquest cop, al voltant dels RESIDUS sota el títol: Residus? Reflexiona-hi, Reaprofita’ls, Responsabilitza-te’n!

Els delegats verds de 5è i 6è ( Aitor, Javier Cañizares, Rubèn Perlas i Marta Madueño)  i les representants de la nostra comissió mediambiental ( Laura Guilera, representant dels professors ) i MªJose Gallego ( representant dels pares/mares) vam assistir-hi  i vam compartir la nostra experiència del VERMICOMPOSTADOR com a mètode per a reaprofitar les restes orgàniques que generem a l´escola.

Va ser una jornada molt interessant i molt profitosa.

Podeu veure fotos de la jornada i la nostra infografia sobre el procés que estem duent a terme a l´escola amb el verm compostador a la secció Escola Sostenible.

Normasaprofitamenresidus

Forun Sostenible El Brugues 1

Forun Sostenible El Brugues2

MIREU EL REPORTATJE A GAVÀ TV!!

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/forum-d-escoles-per-la-sostenibilitat#.WJ9vxstxloM.gmail