ampacordef 
icono inici
clickedu logo

emociones

 

 

 

 

Experimentem emocions a Infantil-3

A principi d'aquesta setmana, quan vam arribar a la classe d'I3, ens vam trobar a la nostra mascota, la zebra Ariel, feta un embolic de colors, no sabíem què li passava 🤷‍♀️, però com és molt llesta ens va deixar un conte perquè entenguéssim què li passava i com la podíem ajudar.

Així que vam explicar el conte del Monstre de colors i vam veure que la zebra Ariel tenia un embolic d'emocions i que les havíem de separar i ordenar, ja que totes barrejades no funcionen bé. Va ser, doncs, com gràcies a tots i totes la vam ajudar, ordenant i classificant dins dels pots, les diferents emocions.

Ho van fer molt bé i, ja que a l'escola estem treballant la salut mental, vam aprofitar per treballar-ho a través de les emocions 😊 

A partir d'aquí, hem creat un racó a la classe, on cada dia podem explicar com ens sentim i posar la nostra foto a l'emoció que ens identifica en aquell moment, a més a més, vam pintar un titella amb el monstre de colors que més ens agrada i vam explicar quines situacions ens passen a cadascú de nosaltres a la nostra vida quotidiana amb cada una de les emocions.

Aquests i aquestes zebres són molt treballadors/es! 💛💙💚❤🖤💗  

clickeu per veure les imatges