ampacordef 
icono inici
clickedu logo
robotitorLa robòtica i els infants
La robòtica en els infants, és una alternativa lúdica que s'ha de tenir en compte dins de l'educació infantil perquè suposa una experiència única que els brinda l'oportunitat d'enfortir i desenvolupar la seva imaginació i creativitat.
Deixen de ser oients dins de la classe per passar a ser protagonistes d'un joc de construcció, mentre van deixant anar la seva creativitat i treballen en la seva comprensió sobre la tecnologia.
És una eina pedagògica que cada dia està cobrant més rellevància ja que a través d'activitats lúdiques els nens i nenes desenvolupen diferents capacitats que li seran de gran utilitat en el futur permetent aplicar els seus coneixements i capacitats en àrees com matemàtiques, física, ciència, programació , lògica, planejació, disseny i altres habilitats; igual que adquireixen l'habilitat per treballar en equip, desenvolupar projectes i resoldre problemes.
Quan els nens i nenes s'involucren fent, creant i construint alguna cosa, alhora estan construint coneixement a les seves ments, estan fent conjectures, provant les seves idees i fent connexions entre aquestes per reorganitzar-les, construint l'estructura dels seus coneixements alhora que es diverteixen.
Al Sagrat Cor utilitzem aquesta eina des d´Infantil-3 fins a 4 de l´ESO, amb el desig de potènciar totes les qualitats que comporta i fer d´una manera lúdica l´aprenentatge en tot l´alumnat.
Us deixem una petita mostra de la classe d'Infantil-4 perquè veieu que bé ho fan.
 
 

 

RoboticaKubo1.jpg RoboticaKubo1.jpg