ampacordef 
icono inici
clickedu logo

niñalectoraRacó de lectura de 3r d'ESO

Al Racó de lectura de 3r d'ESO els alumnes ens estan deixant realment impressionats amb les seves recomanacions.

Per començar, la Gissely C. ens va recomanar “Sense adreça desconeguda”, de Xavier Vernetta. És una novel.la de misteri, amistat i ambicions en què alternen les veus de diferents narradors, que ens expliquen la història des dels seus punts de vista.

Per una altra banda, la Silvia P. ens va parlar d'un llibre amb un plantejament molt original i agosarat: “El enigma de Caín”, d'Edward Powys Mathers. El lector ha d'assolir reptes, como ordenar les pàgines, identificar les 6 històries amb 6 assassins i les seves corresponents víctimes. A més, qui resolgui els enigmes pot guanyar 1000€. Qui s'anima a descobrir-los?

Alguna vegada us heu trobat amb el vostre doble? És veritat que la realitat pot superar la ficció? Això és el que ens revela “Coincidencias imposibles”, de Josep Guijarro, un llibre que recopila històries reals que semblen impossibles, i que ens va descobrir Iker R.

La Carla K. és seguidora de Colleen Hoover i ens ha presentat el seu llibre en anglès “It ends with us”. Aquest tracta sobre la violència de gènere i la difícil decisió que ha de prendre una mare que es troba amb el dilema de trencar la seva família, per la seva felicitat i la dels seus fills, tot i estimar a la persona que li fa mal. Quina és la decisió correcta?

El Carlos B. ens ha deixat bocabadats amb l'anàlisi que ha fet del clàssic “1984”, del famós George Orwell. Una novel.la que planteja una distopia i ens fa reflexionar sobre la manipulació mediàtica i gubernamental. Fins a quin punt Orwell ha encertat en la seva predicció d'un mon totalitari i controlador? El debat ens ha ocupat una classe de Valors i... continuarà.

Clickeu per veure les imatges