ampacordef 
icono inici
clickedu logo

corcentenariGràcies Gavà !!!

La tarda del 5 de febrer de 2019 ja suposa una data inoblidable per a totes les persones que van viure de prop com una part important de la ciutadania de Gavà es va veure representada en una festa plena de joia, records , petons i abraçades.

Encabir 100 anys de la trajectòria d'un col·legi en un acte commemoratiu té un encant especial: poder reunir famílies senceres des de l’àvia fins als nets i netes amb els seus professors i professores, actius i jubilats, al llarg d’un segle.

Ha suposat un esdeveniment on tots ens hem sentit reconeguts i estimats. Comprovar que encara mantenen vius els records del seu pas per l’escola, malgrat el pas del temps; i que l’afecte amb el que van aprendre i van créixer no s’ha minvat gens ni mica, suposa un estímul per seguir en la mateixa línia educativa, emprenedora i familiar, que ha fet del Sagrat Cor un col·legi centenari però ple de joventut i amb reptes de futur.

Gràcies a tots els que amb la vostra presència i els vostres records heu fet possible que el nostre centre mantingui viva, i per molts anys, la il·lusió i l'objectiu amb el que va ser fundat: educar en el present cap al futur !!!

Les festes, els esdeveniments programats al llarg de tot el curs, estan oberts a tothom i esperem comptar amb tots vosaltres.

Tots i totes sou benvinguts!!! i no us oblideu que: Som Sagrat Cor !!!